Polityka Prywatności w WiseEuropa

Ochrona danych osobowych

Bardzo dużą uwagę zwracamy na ochronę danych osobowych klientów. Zbieramy jedynie informację o ilości osób odwiedzających poszczególne strony. Do tego celu wykorzystywany jest mechanizm cookies, czyli tzw. ciasteczka, które są zapisywane na Państwa komputerach. Do sprawdzania ilości osób odwiedzających portal wykorzystywane są również informacje przechowywane w logach serwerów. Adresy IP są jednak wykorzystywane jedynie do celów statystycznych.

Usługi, w których wymagane jest podanie danych osobowych

Dane osobowe są podawane przy wypełnianiu formularza kontaktowego oraz przy zapisywaniu się na organizowane przez nas wydarzenia (seminaria, warsztaty etc.). Dostęp do informacji przechowywanych w bazie danych mają jedynie pracownicy odpowiedzialni za techniczne funkcjonowanie serwisów. Adresy e-mail oraz pozostałe dane tam przechowywane nie są udostępniane innym podmiotom.

Edycja lub usunięcie danych osobowych

Każda osoba, która przekaże nam swój e-mail może w każdej chwili zrezygnować z otrzymywania korespondencji.

Ochrona adresów e-mail

W WiseEuropa w bardzo poważny sposób traktujemy bezpieczeństwo komputerów w sieci lokalnej. Zapewniamy, że osoby zajmujące się obsługą klientów są przeszkolone pod kątem ochrony danych osobowych i Państwa adresy e-mail są wykorzystywane jedynie do kontaktu z Państwem w ramach bieżącej komunikacji z naszą organizacją.

Kiedy Zapisujesz się do Newslettera, tym samym oświadczasz

Niniejszym oświadczam, że zgodnie z art. 23 ust. 1 pkt 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926) wyrażam zgodę na przetwarzanie podanych przeze mnie danych osobowych w celach marketingowych w tym celem otrzymywania informacji handlowych drogą elektroniczną pochodzących od WiseEuropa na potrzeby promocji jej usług. Udostępniane dane są chronione w pełni zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych. WiseEuropa (z siedzibą w Warszawie, Aleje Jerozolimskie 99/18, 02-001 Warszawa) jest administratorem bazy danych osobowych. Udostępniający ma prawo do wglądu, zmiany i usunięcia danych osobowych z bazy WiseEuropa. Udostępnianie danych jest dobrowolne.